THUISZORG

Ons zorgaanbod

Palliatieve zorg

Wanneer u ongeneeslijk ziek bent, heeft u palliatieve zorg nodig. Ons belangrijkste doel is een zo hoog mogelijke levenskwaliteit en maximale autonomie voor u en uw naasten. Centraal staan uw fysieke, psychische, sociale en spirituele behoeften. Ook het ondersteunen van uw naasten en mantelzorgers hoort bij palliatieve zorg.

Waarom Aristides' Care?

  • kwaliteitszorg op maat

  • persoonlijke aandacht

  • professionele zorgverleners

  • HKZ geregistreerd

Terminale zorg bij u thuis

Als uw levensverwachting minder dan drie maanden is, start de terminale zorg aan huis. De focus ligt op het verlichten en verzachten van lichamelijke klachten zoals pijn, jeuk of benauwdheid. Maar er is ook aandacht voor geestelijke verzorging, voor zowel u als uw naasten.

Woonkamer Hospice Amsterdam Zuid-Oost

Terminale zorg in ons hospice

Als terminale zorg bij u thuis niet meer gaat, dan kunt u terecht in ons hospice in Amsterdam Zuid-Oost. In ons 'bijna-thuis-huis' bieden wij u de nodige liefdevolle zorg en aandacht in de laatste fase van uw leven. U kunt rekenen op alle vormen van verzorging, verpleging en begeleiding, afgestemd op uw wensen en behoeften. Ons huis is uw huis.

Reguliere wijkverpleging

Wanneer dagelijkse zaken niet vanzelfsprekend zijn, is het prettig als er een verpleegkundige bij u thuis langskomt. Via onze reguliere wijkverpleging kunt u thuis tal van medische en niet-medische zorgen krijgen. Onze medewerkers helpen u bijvoorbeeld bij:

  • Wassen en kleden
  • Zorg na revalidatie
  • Klaarzetten of toedienen van medicijnen
  • Verzorgen van wonden
Verpleegster troost zieke vrouw en slaat een arm om haar heen.

Thuiszorg nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

We maken graag persoonlijk kennis met u om te horen welke zorg u nodig heeft en wat uw persoonlijke wensen en behoeften zijn.

Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend bellen op 020-3586400 voor vragen of meer informatie. Wij helpen u graag.